Studie Interesse Test

Bepalen van Interessegebieden. Beantwoorden van vragen over onderwerpen uit de eerste twee jaren van de studie.

Persoonlijkheid

Vanuit ‘Big Five’ persoonlijkheidsmodel (Gerichtheid op: Anderen - Buitenwereld – Vernieuwing – Resultaat – Emotionele Balans).

Capaciteitentests

De capaciteitentests meten welk opleidingsniveau het best bij jou past.


Door al deze aspecten mee te wegen maak je een meer doordachte keuze voor een studierichting.

Goede Keuze

Zoals beloofd zou ik je even laten weten waar ik uiteindelijk voor gekozen heb. Ik zit nu al voor de 2e week op Avans, aan de studie Verpleegkunde. Het is ontzettend interessant! Ik ben heel blij dat de gesprekken en de tests hebben geholpen bij het maken van de goede keuze!

Bedankt,
 

Meggie

Meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik heb in juni 2016 bij u een capaciteitenonderzoek gedaan,om te kijken of ik mijn HAVO diploma kon halen. Uit deze test is gebleken dat ik mijn HAVO diploma kon halen. Ik wil laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn diploma (zonder herkansing) en wil u bedanken. Door deze test heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ga starten met de studie HBO-verpleegkunde in Tilburg.

Elisa

Ik raad iedereen OpnieuwKiezen aan

Na twee verkeerd gekozen HBO-opleiding was ik ten einde raad. Ik wist niet wat voor vervolgopleiding ik moest gaan doen. Ik ben opnieuw gaan zoeken en heb ik vele open dagen bezocht. Nog steeds wist ik niet wat ik wilde met mijn toekomst. Op een gegeven moment werd ik door iemand gewezen op www.opnieuwkiezen.nl. Ik had niks te verliezen en vond het zeker de moeite waard om contact op te nemen. Na 4 sessies wist ik wat mijn studie moest gaan worden, namelijk “Bedrijfsmanagement voor midden- en kleine bedrijven Voltijd” op het Fontys in Tilburg. 10 maanden later heb ik het ontzettend naar mijn zin op de opleiding en heb ik mijn Propedeuse gehaald! Ik raad iedereen die niet weet welke vervolgstudie hij/zij gaat doen, www.opnieuwkiezen.nl aan.

Thijs van den Buijs

Goede begeleiding

Vorig jaar september heb ik bij u een studiekeuzetest af laten nemen. Deze heeft mij erg veel geholpen bij het kiezen van een studie. Ik ga komend schooljaar beginnen met de opleiding Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Het was nog even spannend vanwege de loting, maar gelukkig ben ik ingeloot.

Bedankt voor uw hulp.

Tara Bo Spee

Waarom Opnieuw Kiezen?

In een persoonlijk traject word je begeleid in het keuzeproces.
Je ontdekt je talenten en je passies. Je krijgt meer zicht op studierichtingen die bij je passen en waarom een studierichting bij je past. Hierdoor ben je meer gemotiveerd om te starten aan een studie.

Heb je vragen of wil je een traject op maat, mail of bel naar:
Drs. Hélène M.T. Nieuwenhuijsen (Psycholoog)
tel.nr.: 06-46613808
email: info@opnieuwkiezen.nl